• hinkesmit

quasi-gevoelens?


Omdat het voor veel mensen best lastig is om te herkennen wanneer een gevoel nu echt hun eigen gevoel is en wanneer het dan gaat om quasi-gevoelens, geef ik hier de link van een pagina van Vine, een opleidingsinstituut voor geweldloze communicatie.

Je vindt hier eerst een lijst met Gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften ingevuld worden of zijn, dan Gevoelens die aanwezig kunnen zijn wanneer behoeften niet ingevuld worden of zijn en daaronder een lijst die ik erg helpend vind met eerst een kolom van quasi-gevoelens, daarnaast een kolom met mogelijke gevoelens en ten slotte een aantal mogelijkheden wat je behoeften dan zouden kunnen zijn. Onderaan de 'rol' zit nog een aparte lijst met behoeften.

Kan een handig hulpmiddeltje zijn!

#communicatie #verbinding

0 keer bekeken

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon