top of page

Vaderhartweek in het Noorden

Volgende week is het weer zover... Er wordt voor de tweede keer een Vaderhartweek gehouden in Veendam, in kerkgebouw De Kandelaar.

David en Faith Dalley zijn uitgenodigd als gastsprekers en de organisatie ligt in handen van Koos en Georgine Hartnack van Stichting Fathers Royal Love.

(fathersroyallove.nl)

Van maandag tot en met vrijdag 1 - 5 mei zijn er elke ochtend twee en elke middag twee sessies. We beginnen om kwart voor tien, de kerk is open om half tien. Je bent dan van harte welkom om te beginnen met een kopje koffie of thee.

's Middags gaan we door tot half vijf of vijf uur, de avonden zijn vrij.

Wat kan je verwachten in deze week? Niet alleen een mooi stuk onderwijs over het Vaderhart van God, maar vooral ervaren dat God aanwezig is, en dat Hij heel persoonlijk aandacht voor jou heeft. Beseffen dat je onvoorwaardelijk geliefd bent en aanvaard. Maar ook mag je groeien in het besef van wie God voor jou is en wie jij voor Hem bent.

De vraag wordt gesteld: Ben je bereid aan God te zeggen: Is er iets waar U me bij wilt bepalen, wat een blokkade kan zijn om dichter bij U te komen?

Natuurlijk ben je vrij in het maken van je eigen keuzes, maar jouw keuzes hebben gevolgen.

Kies je ervoor Hem in jou te laten werken zodat je echt degene kunt zijn en worden wie Hij voor ogen had, toen Hij jouw ontwierp?

Mag Hij in en door jou tot zijn doel komen, zodat je weet en weet en weet dat je leven zin heeft en dat er een vaste bodem onder je bestaan kan liggen?

Ik zou hier wel met de hele wereld over willen praten, wat dit voor enorme veranderingen in een mensenleven teweeg kan brengen.

Mocht je er over willen doorpraten, trek aan de bel, dan kijken we of we een afspraak kunnen maken.

Hier is verdere info over de Vaderhartweek.

Mochten de kosten een bezwaar zijn om te komen, trek dan vooral aan de bel. Het geld zou geen belemmering mogen zijn om hieraan mee te kunnen doen.

Ook als je niet de hele week kunt komen is het zeer de moeite waard om je voor een deel op te geven!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page