top of page

Komen tot meer verbinding

Hoe is het mogelijk dat Gods mooie plannen zo weinig tot Zijn doel komen in de wereld om ons heen?

In het begin was er vrede en harmonie, liefde, respect op aarde. de mensen konden onbezorgd genieten. Wauw, wat heerlijk moet dat geweest zijn. De hemel op aarde, mooier dan welke Bounty Vakantie je kan voorspiegelen...

Wat er vooral mis ging is dat verbindingen verloren gingen. De verbinding tussen Schepper en mens, tussen mensen onderling, binnen in de mens met zichzelf en ook tussen de mens en zijn leefomgeving raakten dát kwijt waarvoor ze eigenlijk gemaakt waren: Shalom.

Om deze blog wat praktisch te maken ben ik van plan de komende tijd wat blogs te gaan schrijven over verbinding. Mijn gebed is dat het zal helpen om in elk geval een stukje terrein terug te winnen op het gebied van gezonde verbindingen en Shalom.

Er gloort hoop!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page