top of page

Van Hoofd naar Hart week

De afgelopen week hadden we onze vijfde Van Hoofd Naar Hart week met en voor vrouwen hier in huis. Deze keer waren we met zijn tienen. Ongeveer de helft van de vrouwen was voor het eerst, de anderen hadden al eerder een midweek meegemaakt.

Tot nu toe is elke week weer heel anders geweest, maar er gebeuren altijd mooie dingen. We hebben expres gekozen voor een vijfdaagse midweek. In een weekend kan ook veel moois gebeuren, maar dan denk je toch vaak de tweede dag: 'Morgen gaan we weer naar huis.' In een vijfdaagse zak je net even iets dieper in je proces, wat niet verkeerd is als je van je hoofd naar je hart wilt komen.

De afwisseling tussen onderwijs, muziek, creativiteit, ontspanning en wellness, samen met gezelligheid en lekker eten blijkt een goed werkende combi.

Eén van de dames schreef: Wat een Heerlijke- Rustige-Gezellige-Opbouwende-Emotionele-Veilige-Moeilijke momentjes week is het voor mij geweest, bijzonder en zo fijn om te ervaren dat God zo bezig is met zijn herstel voor mij, heb inzichten en bevestigingen mogen ontvangen, en ik weet ik mag mijn hand in zijn hand leggen, en zo stap voor stap, verder samen op weg gaan......

We hopen nog heel vaak van dergelijke weken te mogen genieten!

Hinke en Hanneke

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page