© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

November 2, 2019

May 15, 2019

November 19, 2018

November 9, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Knoop doorgehakt....

November 9, 2018

Vandaag heb ik een knoop doorgehakt.

Ik heb het besluit genomen mij per 01-01-2019 uit laten schrijven bij de Kamer van Koophandel qua Praktijk Ontvangen om vrij te zijn. De mensen die hier nog 'in traject' zijn mogen blijven komen zolang het nodig is, voor de rest stopt het.


Dat betekent niet dat ik ga stoppen met alles.
Ik wil graag in Gods Koninkrijk actief blijven op het gebied van pastoraat. Ook de activiteiten van Bovenzaal Buitenwoel gaan onverminderd (misschien juist vermeerderd) door, als God het wil.


En het blijft mijn visie en verlangen dat ik graag ingezet wil worden in Gods Koninkrijk om mensen dichter bij Gods hart te brengen, waar ze innerlijk herstel kunnen vinden, zodat ze heel en vrij mogen worden en zelf ook weer inzetbaar zijn in Gods Koninkrijk, om de mooie dingen te doen die God voor hen heeft voorbereid.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square