top of page

Oproep tot Bidden & Vasten!

Oproep tot Bidden & Vasten!

We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin God krachtig werkt met zijn Geest. Tegelijk probeert de duisternis nog te stelen, roven en vernietigen wat mogelijk is. Wees wakker en waakzaam. Bid om onderscheidingsvermogen om te herkennen wat van God is en wat niet. Zoek boven alles wat je wilt EERST het Koninkrijk van God. Laat Gods liefde zien in de wereld om je heen, want dat is waar mensen hongerig naar zijn.

Ik geloof dat God elk jaar rond Pinksteren extra krachtig werkzaam is met zijn Geest. Dit is een bijzonder jaar.

God zegt dat de velden wit zijn om te oogsten en dat er arbeiders nodig zijn. Dát is één kant van de zaak/ De andere kant is dat de wereld met reikhalzend verlangen uitziet naar het openbaar worden van de kinderen van God. Zodat ze Hem mogen leren kennen als Redder én Verlosser, maar bovenal als Koning in hun leven en over de hele wereld.

Laten we tijd nemen om naar God te luisteren. Te bidden wat Hij ons wil zeggen. Te vragen hoe Hij ons wil inzetten in zijn Koninkrijk, zodat Hij - door ons heen - tot zijn doel kan komen. Vraag Hem of er nog rommel in je leven is wat - juist nu - opgeruimd moet worden, zodat niets jou in de weg staat om zijn weg te gaan.

Als je wilt, doe mee van 21 - 30 mei met een tiendaagse periode van Bidden & Vasten. Wil je dat? Meld je aan via bovenzalbuitenwoel@gmail.com of stuur een pb.

We gaan in die 10 dagen regelmatig contact hebben via een appgroep en evt. zoom.

Bless you!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page