top of page

De geboorte van een boek...

Het kwam langzamerhand tot leven... mijn eerste boek De Hele Cirkel. Eigenlijk ontstond het vanuit onvrede over de dingen die ik leerde over het geloof in God.

Ik leerde dat God liefde was, maar ik leerde ook dat Hij zómaar boos kon worden als ik even buiten de lijntjes had gelopen.. Ik leerde dat Hij een vergevende God is, maar ik had niet echt geleerd en ervaren wat genade is. Ik leerde dat ik vrede met God kon hebben, maar ik wist niet hoe dat moest. Ik leerde dat Hij een vergevende God was, maar hoezo kwamen op de jongste dag die boeken tevoorschijn van waaruit ik nog eens voor alles wat ik verkeerd gedaan had verantwoording moest afleggen?


Ik kende God in mijn hoofd. Ik geloofde dat ik hem liefhad vanuit mijn hart, maar... Ik had geen relatie met hem. Ik bad wel, maar hoorde nooit iets terug. Wist ook niet dat dat kon. Ik dacht dat ik toch wel heel hard mijn best moest doen om oké te zijn voor hem.


Ik had leugens in mijn denken. Ungodly beliefs.


Totdat ik De Waarheid leerde kennen. Hij heeft mijn hart gestolen.


Commentaires


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page