top of page

God spreekt ook vandaag

Sinds enige tijd oefen ik met het luisteren naar Gods stem. Vooral wanneer ik 's nachts wakker lig vraag ik of Hij me iets wil zeggen. Soms komt er een regel van een lied in mijn gedachten, soms zie ik een plaatje en vaak is er een gedachte die ik niet zag aankomen. Ik dacht meestal, wanneer zoiets in me opkwam: dat bedenk ik vast zelf... Maar vooral wanneer ik weet: Hé, die gedachte komt onverwacht in me op, dan herken ik dat vaak als Gods stem. Als er dan een woord, een regel, een plaatje of een gedachte is, dan vraag ik God: Wilt U me daar iets meer over zeggen? De gedachten die daarna komen schrijf ik gelijk op.


Ik ga af en toe die dingen delen die in me op komen. Misschien kan jij er ook iets mee.Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page