top of page

God spreekt ook vandaag: Je bent in ontferming aangenomen!

De regel die vannacht in mijn gedachten kwam toen ik vroeg of God iets wilde zeggen was: Wij zijn in uw ontferming opgenomen. Ik herkende dit als een regel uit een lied en vroeg God of Hij hier meer over wilde zeggen. Dit kwam in mijn gedachten:


Lieve mensen, Als je eens wist hoe mijn hart ernaar verlangt in een open hartrelatie met jullie te leven... Ik had elk van jullie al in mijn hart ontworpen voordat de wereld bestond. Ik verlangde ernaar dat Ik een Vader voor jullie mocht zijn, dat jullie mijn kinderen zouden zijn.


Alles had Ik ervoor over om dát werkelijkheid te laten worden.


Velen van jullie hebben zich van mij afgekeerd. Mijn hart bloedt.


Besef dat er alleen bij mij werkelijke rust en vrede te vinden is en dat die voor elk van jullie klaar ligt. Jullie zijn in mijn ontferming opgenomen...


Ik ben een genadige God. Helaas kent de wereld weinig genade, vooral in deze tijd. Wil je mijn hart leren kennen? Wil je van genade leven? Geef jezelf aan mij en Ik zal je graag in genade aannemen!


Lied: Psalm 90:1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen de zekerheid van allen die U vrezen. geslachten gaan,geslachten zullen komen wij zijn in uw ontferming opgenomen. Wij mogen bouwen op de vaste grond van uw beloften en van uw verbond.Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page