top of page

Knoop doorgehakt....

Vandaag heb ik een knoop doorgehakt.

Ik heb het besluit genomen mij per 01-01-2019 uit laten schrijven bij de Kamer van Koophandel qua Praktijk Ontvangen om vrij te zijn. De mensen die hier nog 'in traject' zijn mogen blijven komen zolang het nodig is, voor de rest stopt het.

Dat betekent niet dat ik ga stoppen met alles. Ik wil graag in Gods Koninkrijk actief blijven op het gebied van pastoraat. Ook de activiteiten van Bovenzaal Buitenwoel gaan onverminderd (misschien juist vermeerderd) door, als God het wil.

En het blijft mijn visie en verlangen dat ik graag ingezet wil worden in Gods Koninkrijk om mensen dichter bij Gods hart te brengen, waar ze innerlijk herstel kunnen vinden, zodat ze heel en vrij mogen worden en zelf ook weer inzetbaar zijn in Gods Koninkrijk, om de mooie dingen te doen die God voor hen heeft voorbereid.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page